Tradition!

Biljetterna till Sverige bokade!
*tänk er bilden i föregående inlägg här*
-100 euro på kontot. Autsauts.

Det blir alltså att fira nyår i Sverige IGEN! Wooop. Dock oklart om det blir Norrköping eller Linköping än, men huvudsaken är: att det blir med Emelie. Och så hinner jag se en hockeymatch också innan jag återvänder hem. KUNGLIGT

Förra nyåret
onödig info: första bilden togs bara för att killen i bakgrunden va snygg! haha3 första bilderna snodde jag av E !

Countdown: 9 days!
Publicerad 19.12.2010 kl. 17:14

Dag 10 - Min första kyss.Öö hajooo? Den hände på Viking Line och jag var typ ..12? Om man menar kyss som i med tunga och inte puss som i dagis. Höhö. Ööh, jag vet inte vad mer jag ska säga. Det var inget speciellt. Bara töntigt. Ingen aning om vad killen hette heller men han var svensk/italiensk och... öh, ja..  Wooh.. Moving on! Nu: Fin-Rus
Publicerad 19.12.2010 kl. 12:50

Dobré ráno!

1. Jag och Joosef(in) blir sambos i början av nästa år. How awesome?2. Hur kan man INTE ställa upp med bästa tänkbara lag (alltså inte en debuterande målvakt) när man spelar mot Sverige? Pinsamt, men jaja... Och skitdåligt att SWE-FIN är på en lördag, det ska vara sista matchen, alltså på söndag! Viktigt, viktigt.

3. Jag har en och en halv julklapp färdig. Great.

4. Jul är onödigt.

5. Nu ska jag skynda mig till bokhandeln (!!!) och sen ska jag beställa hem Finland-Ryssland matchen. Så att ni vet liksom..

6. Dag 08, 09 kände jag för att hoppa över men idaaaaag kommer dag 10.
Publicerad 19.12.2010 kl. 11:08

It's a new era now #71Glor på hockeyn, var tvungen att köpa hem matchen via sms på Katsomo. Efter många om och men lyckades det. IQ-badboll här hej... 2-1 till Sverige efter en tråkig första period. Men nu ska dom gula få lida! Heja heja.. (fastän Sverige, med tanke på laguppställningarna, borde vinna den här matchen typ 5-0...)

SUOMALAINEN ON PARAS LAINEN
sagt av "nykter" Nicke igår

PS, kommer säkeligen ett hatinlägg lite senare. Oberoende hur hockeyn går. Som inte ens har något med hockey att göra. För herregud vad jag vill skriva av mig!!
Publicerad 18.12.2010 kl. 17:52

Aina ei voi voittaa, jatketaan...Jag går emot alla mina principer och börjar använda mössa. En blå. En dyr. Det är så jävla kallt. Det blåser. Mitt hår är fult. Speciellt när det blåser. Mössa it is. Toronto Maple Leafs. Hoppas Niklas Bäckström förlåter mig. Eller byter lag.

Var på en usel hockeymatch innan. Eller usel & usel men bra var det inte. Blä, den glömmer vi. För att bli på bättre humör så tänker jag knarka Marabou med Non Stop smak, glo film? och fantisera om hur bra nyåret kommer bli, för att inte tala om det nya året. Bra början med flytt den 10 januari! Swoop! Längtaaaaar3000!
Publicerad 17.12.2010 kl. 22:03

Never enough


Joonä.

Just idag minns jag mycket väl varför jag flyttade ifrån den där fittbyn called Ekenäs. Jorå, alla känner alla här i Österbotten också. Men ingen känner mig. Där är skillnaden. Nu tänker jag gå in till stan, försöka hitta lite julklappar, skriva på ett kontrakt (på sätt å vis), köpa en hockeybiljett och sen tänker jag fan gå på hockey. Det ni.

FAN va pinsamma ni e. Hela högin tammifaan
Publicerad 17.12.2010 kl. 12:50

"Nothing good happens after 02:00"

De senaste två veckorna har jag sovit 10-13h per natt. Det fick tydligen betala sig idag då jag är skitpigg och klockan är snart 04. Blir att kolla film, käka nudlar och försöka att inte somna. För 11 ska jag ju vara igång. Helvetes bra planerat det här.

Saknar min töntiga voffla

Edit 08.24: bryr ni ser så har jag städat hela lägenheten nu, lagat mat (!!) och tvättat lite kläder. Vittu så gammal jag låter.
Publicerad 17.12.2010 kl. 03:56

Alla gillar Wayne'sRatatas bildkvalitet går mig på nervena!!!!!11

Jag älskar Wayne´s Coffee. Är där alldeles för ofta och det svider ju litegrann i plånboken *fattigstuderande93*, men det är ju så mysiiiigt.

Ikväll skippar vi film och kollar på Sverige-Ryssland på SVT Play istället. I brist på tv-kanaler. Duger, fastän jag helst hade sett Finlands match mot Tjeckien. Är man fattig, så är man. MTV3 sänder matchen, men det kostar att kolla på nätet. Live hade ju varit king att se också, och inte alls omöjligt eftersom dom faktist spelar i Barona Areena i Esbo idag. Det är smällar man får ta när man bor i Pampas. ;)
Publicerad 16.12.2010 kl. 18:35

Helt OKKommande periods schema. Jag tror t.o.m jag kommer orka!

Nusnart (mitt favoritord) kommer Pyykkö hit, jag ska hjälpa han med svenskaläxan, höhö (ni som inte fattat: han är jättefinskspråkig) och sen kolla film eller nåt. Haft världens rushigaste dag, fika, sen till Josefin, göra hemlighetsstuff och nu hjälpa en snorunge med läxan.. Jaja, hörs när jag har lite mer energi. TJOO
Publicerad 16.12.2010 kl. 17:36

Dag 07 - Ett annat ögonblick.

OS-bronset i Vancouver 2010 ! video+ när jag och Josef såg Oskar Osala i Citymarket, haha..
+ Komarovs amazing mål mot USA, ja trodd ja sku döö!!!!11!! --
video
Publicerad 16.12.2010 kl. 12:36

Van mår tajm madafakööör

Jag är lite seg just nu. Leidon. Har inget att göra på dagarna förrän på måndag. Så jag har liite tråkigt = dålig blogg + min webcam tar extra många bilder + Scrubs tittas på alldeles för mycket och diskhon är alltid tom. Förutom nu. Men ja, lite leidon. Så jag tänkte dra fram några positiva punkter så jag får annat att tänka på:

+ Imorgon börjar Channel One Cup. Tjoheeejjj!!1 Hockey alltså. Finland-Tjeckien. Lördag: Finland-Ryssland. Söndag: Finland-Roottsih.

+ Sport har match på fredag. Perfekt.

+ Fick precis en fin header i min inkorg. Tack Mikaela!

+ Jag och Josefinus kanske snart är sambos. Höhö.. Vem vet?EDIT
HUR FAN KUNDE JAG GLÖMMA UNICORN ATTACK NÄR JAG PRATA OM SAKER SOM GÖR MIG GLAAAAAD? BAAH. VÄRLDENS BÄSTA SPEL + VÄRLDENS BÄSTA LÅT!!! EVER. <3<3<3<3
Publicerad 15.12.2010 kl. 14:08

Dag 06 - Ett ögonblick.

Tjugonde juni tvåtusenett är ett speciellt datum för mig. Jag var sju (nästan åtta) år själv och satt på Kvinnokliniken med styvpappa. Där runt elva-tiden (am) kommer barnmorskan in med en skrynklig bebis och frågar "nå, vad tror du det är Sarah, lillebror eller syster?". Jag gissade på pojk, och visst hade jag rätt. Han var den gulligaste bebisen, ever. Men ja, det ögonblicket när jag fick se honom för första gången glömmer jag aldrig.

övrebild: maj Sthlm, nedrebild: scoteråkning, dan innan ja flytta till Vasa, i Tenala.

Och så den äldsta bild på min dator, från brorsan 5 (el 6)-års dag:
Publicerad 15.12.2010 kl. 11:35

Dag 05 - Min bästa vän.
True friendship isn't about being inseparable, it's about being separated and nothing changes.

Jag kunde skriva en fin text här men det finns inte ord för hur många minnen det finns med MongoMelwin herself. Jönköping away, Gävle away, nyår, att sitta på toan i Kamppen och väktarna öppnar dörren, ja, ni fattar, det går helt enkelt inte att summera kort. Hon är som min syster. Och den absolut roligaste, mest spontana och underbaraste människa jag någonsin träffat. Är så sjukt glad över att just jag fått turen att känna dig. MORJENS, JEG ELSKER DEG! ♥

(collaget högst upp, Ferna är så lång så han rymdes inte med på bilden haha!!!)
Publicerad 14.12.2010 kl. 09:23

Dag 04 - Min dag.

Jag har sovit halva dagen och annars inte gjort något speciellt, sådesså. Ändå har den här dagen varit i världsklass. Får tacka Choffe (aka SämstPåNHL10) för det.

Och som ni märker har jag ingen lust att blogga justnu släsh idag släsh EVER så jag slår på Scrubs istället. Tjingpåer.


SMURR SMURR ja vet it
Smygreklam för K-Market förresten!!!!!!!!!!!!!!!11111
Publicerad 13.12.2010 kl. 18:53

Dag 03 - Det här åt jag idag.

Jännä... OMNOMNOM


Publicerad 12.12.2010 kl. 18:32

Senaste kommentarer

27.01, 01:30Dildo av SEXLEKSAKER
20.03, 18:41Dildo av debutsky.wordpress.com
04.03, 15:18Better late than never av http://michaelasnoborgs.blogg.se/
20.02, 23:40Moving av RebeccaaaL.blogspot.com
20.02, 13:31Moving av matildasodergren.blogg.se