day 08 & 09

day 08 - a song that no one would expect you to love

Hmm, egentligen lyssnar jag på det mesta. Jag har t.o.m blivit tvungen att erkänna att jag faktist gillar finsk hiphop ganska mycket. Det är såna saker man brukar hålla för sig själv... Men ja, här är några exempel på låtar som man kanske inte tänker att jag ska gilla, även om man känner mig:

Steppenwolf - Magic Carpet Ride

Mungo Jerry - In The Summertime (<3)
Thin Lizzy - Sarah (hahaha)

day 09 - your favorite song at this time last year

Såg både In Flames och DBA live i slutet av 09, dom här 2 var deras bästa livelåtar och dom lyssnades nog en hel del på efter Taste Of Chaos i Helsingfors.
Publicerad 18.01.2011 kl. 07:38

Wasted Generation

1. Sällan mina inlägg bara försvinner. Kul. Jag kunde byta bloggportal och sluta klaga men jag är för lat för tillfället.

2. Att säga "hej" åt någon schnygg man enbart frågat eld av på en keikka är inget man gör. Åtminstone inte idag. Men att glo och virra bort sig funkar det med. Jag svamlar, ni behöver inte fatta.

3. Jag har feber. Jättesynd om mig alltså.

4. Jag måste kolla en flera timmars lång film om Photoshop och är kanske halvvägs? Sen har jag bara kvar samma sak i Indesign och Illustrator. Hurra..

5. Snart är det fan helg. Känns som evigheter sen. Fastän det är måndag.

6. Min dator dog förra veckan, sen slog jag  till den och så trampa Choffe på den och så funka den igen. Hallelujah. Men nu verkar den ge upp igen. Vill ni skänka 800 euro så jag har råd att köpa en vanlig laptop (har Mac varje dag i skolan och redan leidon på det) så är det bara att säga till, öhöhöhöehheihihi.

7. Jag köpte ett minneskort till kameran idag (det gamla är någonstans mellan Finland och Sverige?) så snart slipper ni mina webcambilder.


Snart
Publicerad 17.01.2011 kl. 22:24

Hej moster!

Idag var Camilla å Jaska hit på kaffeee, någonstans där i samtalen kom vi typ att tala om bloggar. Eller nåt ditåt. Camilla läser tydligen min blogg och hade, tack vare min blogg, lärt sig att jag älskar Jaffakex och hade därför köpt mig ett paket Jäffäkiex. Mission (med att ha en blogg) completed!


Och så fick jag en fin blomma:)
Publicerad 16.01.2011 kl. 17:05

day 07 - a song that reminds you of somewhere

Jag får väl säger Snook - Kommer Ifrån på den här. Då tänker jag på Ekenäs, konstigt nog. Får alltid en såndär konstig känsla då jag lyssnar på låten, får hemlängtan men ändå inte. Well, det kommer aldrig någonsin vara perfekt men det är där jag kommer ifrån.

Josefins rullstolssmile sa HEJ till Ekenäs tack vare mig ;DDdddD
Påtal om Snook, minns ni "Mr. Cool"? Haha
Publicerad 16.01.2011 kl. 13:28

Dagens fynd


Jåånä inte Taylor Lautner men sambo-Josefin övertalade mig att köpa en megaplanch på honom att ha i köket. Nu gillar vi köket ännu mer.

Dagens fynd är våfflor. FettoSebbe has spoken. Trodde man var tvungen att baka såna själv, men nej dom kostar 85 cent på närmsta matbutik. "JOSEFIN DE HÄÄR MÅSTE DU SE", skrek jag när jag såg dom (vi åt ca 10 styckna var när det var som efterrätt i skolan), och så köpte vi hem några paket våfflor. Så gick det till när Sebb å Joos hitta våfflor i K-Market. Nu vet ni!

Varit i stan hela dan så idag blir det film+sova. Ja, och + våfflor dårå. Pöss
Publicerad 15.01.2011 kl. 19:23

day 06 - a song from a band you hate

Alltså är det meningen att man ska lägga upp en låt man hatar också? För min första tanke var Paramore. Finns inget band som skiter ut sämre musik än dom. Nu ska dom väl antagligen splittras vilket är ett framåtsteg för mänskligheten. För dålig är deras musik. Alla mina kompisar lyssnar på dom, och då menar jag verkligen alla så jag kan lova er att jag har hört 95% av deras låtar and not yet have I found a good one. Så får jag länka till den värsta låten då eller? Bra, då gör jag det. That's what you get. Let's just leave it there, orkar inte skriva en novell om dålig musik. Blöö.

Godmorgon förresten. Ändrade planer igår men kom ändå hem ganska tidigt, typ halvtvå. Smått trött idag med andra ord. Shopping i stan och hockey (b-juniorer & Red Ducks) får stå för dagens schema. Och sova. Idag ska jag fan sova och inget annat. PunGt slYt. Ha en bra dag o betee er sen vittu! Moin.
Publicerad 15.01.2011 kl. 11:05

"Vi e Sporttis från Vasa, alla bondjävlars Vasa"

Närpes baah; vi e Kraaft från Näääährpeees alla tomatjävlars Näärpes! Siistit. Påriktigt. Hemkommen från hockey som always på fredagar nufötidN efter en helt jees match. En av de roligare matcherna faktist + vinst = likeface. Snart kommer lite folk från Krinstinestad (eller Lappfjärd, same shit) hit. Sen vet jag inte vad som händer. Sova låter fittigt skönt. Jep, sova blir bra. Wuupwuup.


Jättekova
Publicerad 14.01.2011 kl. 21:25

day 05 - a song that reminds you of someone

Först tänkte jag att jag har ju massor av sånahär låtar. Men alla kopplingar blev ju så jävla negativa, förutom en låt som är min och Emelies. December 09 - on the roads mellan Linköping och Norrköping. Vår låt, det bara är så. Hurdan connection vi har till låten är lite svårt att förklara, men det är helt enkelt vår låt. Egentligen en låt jag aldrig skulle lyssna på om det inte vore för våra minnen till den.


"I AM, I AAAAM" haha...
Publicerad 14.01.2011 kl. 11:50

Nå sori då

Sorisori för att jag gillar hockey mer än fashion.
Sorisåsatan för att jag vill jobba med bygge och inte som frisör.
Sori för att jag drömmer om hurdan MC jag ska köpa istället för mitt bröllop.
Sori för att jag vill meka med bilar när jag borde fixa mina naglar.
SORI för att jag dödar grafiska gubbar på min xbox, hellre än att jag har spakväll för mig själv.

SORI HEI!

Men hei, det är väl knappast jag som valde kön på mig själv, eller? Jag blir så jävla irriterad, det är liksom 2011 nu. Trodde man fick säga högt vad man gillar. Men där hade jag tydligen fel. FuuUUuuUuu!!!!!111
Publicerad 13.01.2011 kl. 23:53

day 04 - a song that is guilty pleasure


Ehh typ nå sånt..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hej världen, säg vad står på? Uuuuuuuu.

Skolan -> stan med Julina: H&M, käka kebab, Citymarket, Elisa, marsvinstore = dödstrött Sebbe. Ny jak skal kåla påh The Social Network. Heidåh.

PS, Pepsi på flaska smakar som Cocis!!!1
PS2, grannarna snodde mitt täcke från bykstugan. Har inte ens bott här 1 vecka. Ett annat sätt att säga välkommen på. Men nu är kriget utlöst. Tyyyp...
Publicerad 13.01.2011 kl. 19:25

ty55jtu46u5yjhtgg

Idaaaag mår jag som jag ser uuut, alltså inte bra alls. Det luuktar tröstshopping? JATACK.
Publicerad 13.01.2011 kl. 10:36

Trött - tröttare - SEBBE !

Ahhh får man vara såhär trött? Orkaorkaorka, har jag tänkt hela dagen. Som för övrigt har varit världens längsta dag. Tills Sonja, Rebe och Terhi kom hit, då gick tiden plötsligt aningen fortare. Tog precis en dusch och vips (!?) känner jag mig som en ny människa. Fortfarande världens tröttaste men ändå.

Nu ska jag kolla en eller två filmer tillsammans med min personliga terapeut, Jaffakex. Söta drömmar å ÄT GRÖT! (insidejuttu me Choffe men ÄNDÅ, ät gröt!)

Publicerad 12.01.2011 kl. 19:51

day 03 - a song that makes you sadJag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv
Publicerad 12.01.2011 kl. 14:40

day 02 - a song that makes you happyAlla Bob Marleys låtar / New Kingdom - Stepped On The Scene.

 Finns många men det här är nog en av de härligaste. Idag är jag på helt okej humör men trött som fan så det här var allt för mig idag, nu återgår jag till filmtittande av Dude, Where's My Car? och ätande av jaffakex. #tjockis. Tackhej.

Edit: btw, vilken låt gör just dig glad? Kom på att alla säkert har lite olika sånahär happylåtar och det kan vara intressant, så SHOOT!
Publicerad 11.01.2011 kl. 19:23

Sniikpiik på mitt sovrum 2


Mitt kameraminne har inte kommit än men så fort jag fått det så får ni bättre bilder. Pråmis ju gaajs.

Idag var första dagen på media. Jag kände mig liite efter och satt mest där och såg dum ut. Dock har jag lärt mig hur man lägger på en stationär MacBook. Heeeheeehe. Annars då? Fick pilla på knappar i en studio och det var ju lite kuuul. Sen stack jag en snabbis till stan och köpte 3 filmer så jag ska ha något att göra tills "jag" får min xbox att fungera. Nu på kvällen glodd jag på Rush Hour 2 och snacka skit några timmar med samboJosefin. I köket. Viktigt. Blabla, nu ska jag blanda Oboy och glo på något avsnitt av c/o Segemyhr. Shasha bloggeeeen
Publicerad 10.01.2011 kl. 21:27

Senaste kommentarer

27.01, 01:30Dildo av SEXLEKSAKER
20.03, 18:41Dildo av debutsky.wordpress.com
04.03, 15:18Better late than never av http://michaelasnoborgs.blogg.se/
20.02, 23:40Moving av RebeccaaaL.blogspot.com
20.02, 13:31Moving av matildasodergren.blogg.se