day 01 - your favorite song (omöjligt)

Kan inte skriva någon text till för allt låter bara fel och jag okar inte anstränga mig. Så ni får nöja er med musik samt namn på de som delar på andra platsen.In Flames - Cloud Connected / Disturbed - Indestructible / Volbeat - Still Counting.

Kärlek.
Publicerad 10.01.2011 kl. 15:58

I know I shouldn't, but I just have to!

day 01 - your favorite song
day 02 - a song that makes you happy
day 03 - a song that makes you sad
day 04 - a song that is a guilty pleasure
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song from a band you hate
day 07 - a song that reminds you of somewhere
day 08 - a song that no one would expect you to love
day 09 - your favorite song at this time last year
day 10 - a song that you want to play at your funeral
day 11 - a song that you listen to when you’re happy
day 12 - a song that you listen to when you’re sad
day 13 - a song from your favorite band
day 14 - a song that you know all the words to

Bara för att det här är min blogg = my rules och för att jag äälschkar musik så snodde jag listan av Mikael men kapade den lite. Varför? För att det är ett fritt land. Imorgon är första dagen på media, så det är bäst att jag vaknar i tid. D.v.s innan 09:35. Vilket betyder att datorn ska stängas about now. Öit.
Publicerad 09.01.2011 kl. 23:49

Sniikpiik på mitt sovrumJag sover med Kungen. Och durå?
Publicerad 09.01.2011 kl. 17:07

Fart på fart på

Jag tror jag är Pippi Långstrump. Eller nån annan stark. Mikael Samuelsson. Vi bor (bar, bord, blabla, igårformen av bära) upp så jävla mycket igår och en fucking tung säng som jag bara låtsades lyfta men som nog farsan lyfte ganska själv. Nu ska jag (eh, vi) bara hämta sista ur gamla lägenheten (kläder, mat, och planchen på Taylor Lautner) och så är jag all moved in.


Bild från Linköping. Klicka på bilden så den blir större, det ser ut som världens storstad i bakgrunden. I alla fall om man är från Ekenäs.
Publicerad 09.01.2011 kl. 09:01

Packapappaskappsäck

Guten Morgen! Papps anländer så småningom till Vasa med alla mina saker från Ekenäs, köksbord, bokhylla blabla en massa annat skit. Jag är gaaaaaanska så taggad på att flytta in grejerna. Fjärde våningen, ingen hiss. Well, vi har lyckats med det några gånger förut kan jag säga.

Btw, jag såg Antti Jaatinen* på hockeyn igår. Inte på isen tyvärr men ÄNDÅ, såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad blev jag då. Det kan Matte kanske intyga om.

Nej, fart på! TJOHEJ


Babyface says piiz. (mina fötter sir ut som hundben!)

*spelare som blev skadad i början av säsongen och gjorde under 10 matcher 7+2.
Publicerad 08.01.2011 kl. 12:33

För er som missat

Bor man i Finland och gillar hockey är det omöjligt att ha missa  Aaro Peltonens mål mot TuTo för ungefär en vecka sen. Men ja, har ni missat så måste ni ju kolla.Förresten så blev det ju vinst idag, 6-3. Kul match. Och #91 var bäst på isen. Men det är ingenting som är ovanligt längre.. Jag vet inte om det är för att jag var på hockey i Linköping senast där klacken inte är något att skryta med eller om stämningen var på topp, men jag tyckte det var riktigt bra drag i arenan idag.


Photos: Matti Prusi.

Och med det säger jag godnatt. Idag flyttar jag. SWOOPEDY! NäätschN på er.
Publicerad 08.01.2011 kl. 01:32

Pictures from Sweden
Kameran, som jag alltså sa att jag tappat bort, är upphittad. Eller, jag glömde den i en tjejs jackficka på nyåret och Emelie har tagit hand om den några dagar. Tack och lov för hade en hel del kuliga bilder där. Bl.a. dom ovan. Ratatas bildkvalitet är ju bäst för övrigt... Men vill ni, kan ni ju klicka på dom så blir det lite bättre.

Edit: sista bilden går ej att trycka på men måste ni se'n, så klicka här.
Publicerad 07.01.2011 kl. 22:07

Brustet rep kan knytas ihop men knuten sitter kvar...

jEP.

Nu far jag till stan för att köpa mat (i mitt kylskåp finnes enbart jultårtesylt för tillfället, och en halvtom mjölkburk) och så ska jag även söka nycklarna till min och Josefins lägenhet, woop! Var lite oklart om vi sku få flytta denna helg eller första nästa, but this weekend it is! LIKEY. Och ikväll är det hockey. Swooopidyswoop.

HEJ jag heter Sebstör och har bara ett ögonbryn
Publicerad 07.01.2011 kl. 13:48

Ett Ekenäsdialektinlägg-ish...?

Sitär å siir på bilder åv mej sjölv <3 hihihi:))

Okej. Nä. Eller jo. Jag har haft lite tråkigt hela morgonen. Eller sen jag vakna 12. Snart kommer lite schakk hit på fika för mamma min fyller fyrtio på lördag och jag åker upp till Vasa redan ikväll. Liiiite fejd. Kiva kaveri jag sen... Men hejdå!!!1Tyvärr rymdes it de fler bilder på en collagebild .. SAAATAN
Publicerad 06.01.2011 kl. 12:53

Status


sarah+10kg

Kvällen spenderades med denna sötis och sen träffa jag Kaski en stund. Nu väntar JVM (i hockey - duuh?), 3:e perioden av bronsmatchen och sen finalen i natt om man hålls vaken.  Imorgon åker jag till Vasa, världens bästa Vasa. Äntligen!
Publicerad 06.01.2011 kl. 00:03

Laptop vs. MacBook

HJÄLP MIG.

Ska jag köpa en vanlig, tråkig, fuuuuul laptop för typ 500 eller en dyr men ack så fin och UNDERBAR och jättejättejättebra MacBook för 999 euro?

Som ni hör har jag ju inte alls bestämt mig än...Publicerad 05.01.2011 kl. 15:21

Hondratusn...visningar på min lilla fula blogg som inte ens existerat 9 månader. Vittu så siistit. Enligt Analytics är 60.000 av dom unika (annars är det ba "extraklick"). Det är ganska mycket. Liksom... Tänk om jag hade fått en euro för varje gång någon besökte min blogg? Hundratusen! Det är typ Pampas befolkning, eller nåt. OCH ISLANDS. Eh. Mmm... Swoop? Siistit. Fast helst skulle jag vilja ha en låst blogg med lösen som bara mina nära und kära kunde läsa, men det går ju inte på Ratata...


december? ööh nätt hår iaf!
Publicerad 04.01.2011 kl. 23:46

2010, second time

Skrev nyss ett inlägg om 2010, ett kort sånt men ändå. Det blev så jäääääkla fult och ihoptryckt så jag raderade det.. HEEHE. Men vi gör såhär istället, kollabara.nu

Första halvåret alltså januari-juli var ganska värdelöst. Visst, det hände lite grejer och jag trvides bra på Folkkis. Allt blev dock mucho bättre efter sommaren när jag flytta till Vasa. Hemlängtan i början, javisst, men nu känns det jetepra och det är nog i Vasa jag vill bo de kommande åren. Skönt att känna att man vet var man vill bo kan jag säga..

Här kommer det i alla fall lite bilder från den bättre halvan av 2010. Alltså augusti-december.
Publicerad 04.01.2011 kl. 18:16

Säämies.. the Viking Line edition

Nej vetni, jag är nog inte back on track idag heller. Inte sovit något i natt och illa mår jag. Annars är det okej..? Jag vill sova men det går inte. Och i natt gick det inte heller förstås. Finns ju så mycket annat att göra på Viking Line än att bara sova.. Äh, allt som hände i natt ville jag att skulle hända och jag var nykter så jag tycker ni kan sluta klaga och sköta ert eget liv istället..? Eller åtminstone skaffa er ett eget liv att sköta om och sluta lägga er i mitt i brist på annat. Okeiii? För er (din) egen skull alltså. Djiisus FÄÄÄKKIN kraijst...

Bilder kommer sen, orkar verkligen inte nu. Ska sova och glo på film hela dagen!


Publicerad 03.01.2011 kl. 12:26

Drama?

Idag åker jag o mina blåmärken hem till kalla Finland. Så imorgon kan jag berätta vad jag och Emelie grejat med. Dock utan bilder för min kamera vet jag inte vart är. Ska snart ta bussen till Viking Line och sen åka båt hela natten. Woo..

Men mm, imorgon är jag back on track så hörs då. Pusshejjjj

Publicerad 02.01.2011 kl. 13:18

Senaste kommentarer

27.01, 01:30Dildo av SEXLEKSAKER
20.03, 18:41Dildo av debutsky.wordpress.com
04.03, 15:18Better late than never av http://michaelasnoborgs.blogg.se/
20.02, 23:40Moving av RebeccaaaL.blogspot.com
20.02, 13:31Moving av matildasodergren.blogg.se