Jag lever

@ Norrköping.

Så ni vet.

Publicerad 30.12.2010 kl. 00:26

Me has no speako

Hela dagen har jag spenderat med Hangö-Max. Sweet. På Harolds, Matilda, Gigantti, Seppälä (!!), S-market och tågstationen.

Och snart ska jag packa. PACKA ÄÄSSET AV MIG för imorgon sticker jag till Sverige. På med östgötska dialekten och så sticker man dit o leker kovis. Så desså! Åka båt hela dagen, woo.. Nå det brukar gå snabbt, och sen buss till Norrköping. WOOP WOOP WOOP WOOP WOOP osv. Men för att få lite Sverigefiilis måst jag kolla på en svensk film. Antingen Farsan eller sen en buskis jag köpte idag. Att sånt.

Herråh.Publicerad 28.12.2010 kl. 18:19

Ash to ash, dust to dust, fade to black

HEJPÅER! (alá Sällskapsresan)

Vilken perfekt dag. Vaknar av att hunden lägger sig på min rygg, glor Tyra show, spelar lite Wii, sticker till stan med Sofie (ser Karkki i Lindex, ni vet dendär känslan att man vill säga hej men så kommer man på att den andra personen inte känner en och att det bara vore konstigt om man sa hej, haha), kommer hem till ett hus där några fina släktingar är på besök och sen sticker man ut och gå med världens finaste Victoria och pratar om allt & inget i flera timmar. As said, en perfekt dag.

Å nu ska jag färga håret. Heips.

Publicerad 27.12.2010 kl. 20:50

Wii-Sebbe


Såhär ser jag ut enligt lillebror Oliver... Tack?

Ikväll har jag spelat baseball och tennis med brorsan på Wii, sett på Minuten och chillat överdrivet hårt. Imorgon ska jag på kaffe med Victoria och troligtvis spela Wii tills jag slocknar.. SNART till Sverige, snart. 2 dagar kvar..!
Publicerad 26.12.2010 kl. 22:58

Inramat på fammos vägg..

Jag kan konstatera att jag hade snyggare handstil och ritade finare när jag var 5 än vad jag har/gör nu!

3 muminfigurer och dom ha släppt varsin bajskorv tydligen. Fint.

Publicerad 26.12.2010 kl. 17:55

Saturday night...

Hej jag heter Söbörb och lever på snart 2011-talet och ska nu kolla på VHS. Minns ni vad det är? Tveksamt. Årets bästa familjefilm -97 har jag lånat av farmor. Gissa vilken det är? Inte så svårt kanske.

Jo, Svensson Svensson såklart. Älskart.


Publicerad 25.12.2010 kl. 19:13

Pure love

ICA-reklamerna får mig att se lite gladare ut, Judit & Judit reklamerna får mig att le och den här får mig att gapskratta. Varje gång. MEEEEEN så är jag ju inte riktigt normal heller. Fast den är bäst, ni som inte sett den än, KOLLA:

Publicerad 25.12.2010 kl. 13:43

Äntligen är det över!

Jag överlevde.

Glor på Harry Potter och väntar på att Svensson, Svensson och Tomten är far till alla barn ska börja. Wilma och mamma gör mig sällskap. Mitt humör är sådär fast dagen gått ganska bra. Svintrött efter igår är jag. Nåja, julen är över och jag behöver inte äta skinka på ett år, härligt. Nu inväntas nyåret! Woopy.

Ni kan få lite bilder i julklapp av mig, bara för att ni varit snälla i år. (mm jätte, ni suger ju inte alls på att kommentera...)


Julpanik.


Morgonspurgugröt alá klockan två hos fammo.


Nöff.


Nomnom.


Orka som vanligt kolla 15 min innan någon bröt det med "ja, var var julklapparna?".


Ett av typ miljontals paket.

Och ytterligare 3. DVD, Xbox 360 Kinect och Nokia N900...

Varken pappa eller farmor & farfar fattar sig på datorer så det känns onödigt att skriva 'tack, jag älskar er' här.

Tack för kommentarerna angående anti-jul inlägget. Ni är guld ibland.

HA EN BRA KVÄLLLLLLLLH. PUSS
Publicerad 24.12.2010 kl. 21:14

Nä hejdå!

Förresten så avskyr jag alla julfilmer som sänds såhär års. Men vem gör inte?

Nu sticker jag till Tenala och äter upp alla kilo jag någonsin gått ner och öppnar mina presenter som jag absolut inte är värd. Mysigt.


Veselé Vánoce.

Publicerad 24.12.2010 kl. 10:47

The official spirit of Christmas..

Jag är trött på toma åsikter. Ni vet såna som folk bara drar från luften och säger utan att egentligen tycka någonting, bara för att ha en åsikt eller för att provocera. Sen då de konfronteras var det ju "inte alls så dom menade"...

Sen är det smått roligt med folk som påstår att "en dag ska jag förändra världen" men så blir dom den där sura kärringen på Siwa. Grattis..

Nej, ni behöver inte förstå vad jag menar.

Stay realistic over Christmas fuckers. Snälla, jag vill överleva ytterligare en jul så att jag kan resa bort de resterande 80 jularna i mitt liv. Nästa jul lovar jag er att jag inte är i Finland, jag pallar inte. Jag hatar den här överpyntade högtiden och har så gjort de senaste åren. Det är bara stress och julklappsångest. Inte är man troende, inga pengar att köpa julklappar för. Vad finns kvar att fira?

Julklappar, alla feta tomtar, äckliga pepparkakor, mängder av godis och fet mat, nääe, fyfan. Jag spenderar min jul 2011 med tequila, spanska strippor och palmer alá Gran Canaria. Då blir det firas kan jag säga.
Publicerad 23.12.2010 kl. 17:49

Radio Girl

Jag hörde på radio här för nån dag sen och då var det någon som berätta att dom hade döpt sin katt till Sport-Håkan. Då var det lite sådär Triss-fiilis över hela mig, "plötsligt händer det". Jag bestämde mig plötsligt för att min katt  som jag ska skaffa nu när jag flyttar till annan lägenhet ska heta Bengt-Leo. Även om det är en tjej. Jag tänkte att ni ville veta.

För övrigt har jag spenderat dagen i Salo med min kära far och bestämt lite julklappar åt mig. Jag är bortskämd i år. Fast det kan ha något att göra med pappas lottovinst. Men ändå.


får ja snygga poikar nyy? får ja deee?
Publicerad 23.12.2010 kl. 00:12

Dag 12 - Det här får mig att må bättre.
Betydelsefulla mål
i betydelsefulla matcher. Och allmänt bara hockeymatcher blir jag glad av. Dålig dag = man* far till Kopparön och kollar när Sport vinner. Då blir jag glaaaad. Annat än hockey som får mig att må bättre då?... Musik, vänner, skadeglädjande saker, ännu mer musik och ja. Sånt. Resor. Planer. Trevliga människor. Men först och främst och kanske inte så chockerande: hockey. Liebe.

*jag hatar när MAN säger man om "jag". uää
Publicerad 21.12.2010 kl. 22:53

I Ekenäs

Det bästa med att komma hem är att jag får öppna 21 luckor i min chokokalender. JEIIII. På tapper andra plats kommer att träffa familjen. :--)

Man vet förresten att man kommer bli så nöjd man kan med julen när pappa ringer och frågar "nog var det väl en Xbox 360 Kinect du sku ha?"... "njaa, xbox 360". "Nå va faaan ha jag köpt då!?"... "joonää Kinect går no o bra..."


För er som inte vet är Kinect 100 euro dyrare o typ som Wii.
Publicerad 21.12.2010 kl. 21:27

Špatný den

Den här dagen har varit a pain in the ass från början till slut. Ingenting har man fått gjort, leidon på att inte göra något... Snart kommer Choffe i alla fall hit och vi ska glo på film, packa, äta potatislåda och jag ska skälla ut honom för att alla andra är cp. Ni vet, sånt där som vänner gör. Mys3000.

Imorgon sticker jag till Ekenäs. Skönt, sa man. Men ändå inte. Vad fan ska man göra där? Låtsas vilja umgås med alla jag frivilligt flyttade ifrån? Great!

Ratata stärvar som vanligt,
annars hade här varit en bild.
På tal om ratata... Första sidan? Är det alltid samma folk där?
Joooooooooooooooooo det ääääääär deeeeeeeet..
Inte för att jag har behov att vara där,
men det är omöjligt att hitta nya bloggar då det
ALLTID ALLTID är samma bloggare från dom
av bloggarna där "alla känner alla". Vittus siistit.
Ironiskt, eller så ha nån baka en paj,
eller så har nån en åsikt om någo blommor. JÄNNÄ!!!!
BLOGG.SE , I miss you <'3
Publicerad 20.12.2010 kl. 22:08

Dag 11 - Min dröm.

Jag tänkte skriva det här som ett vanligt inlägg men kom på att det passar som "dag 11" också. WOOP!!11 Ni som känt mig lite längre vet att jag hade en Tjeckien-period i lågstadiet och att det hängt kvar sådär lite hela tiden. Så min dröm (rättare sagt: en av mina drömmar) är att åka till Tjeckien. Igår snacka jag med min tjeckiska hockeykompis på Facebook om musik and stuff and I'm in loove:

Mala Dama betyder typ "little lady" och enligt mina tjeckiska kunskaper så älskar jag lyricsen, höhöö..

Publicerad 20.12.2010 kl. 13:14

Senaste kommentarer

27.01, 01:30Dildo av SEXLEKSAKER
20.03, 18:41Dildo av debutsky.wordpress.com
04.03, 15:18Better late than never av http://michaelasnoborgs.blogg.se/
20.02, 23:40Moving av RebeccaaaL.blogspot.com
20.02, 13:31Moving av matildasodergren.blogg.se